Afvoer verstopt Tilburg

Een afvoer verstopping in Tilburg kan snel verleden tijd zijn!

Is uw afvoer verstopt, dan krijgt u binnen 24 uur hulp van onze specialist. Dagelijks bedient hij heel Tilburg en omgeving, spoed of geen spoed. Wat mag hij straks voor u betekenen? Graag leggen wij dit uit aan de hand van onze meest gestelde vragen, zodat u weet waar u voor belt!

Hoe regelt u een afspraak?

U hoeft alleen het nummer in te toetsen dat u op deze website ziet staan. U krijgt dan rechtstreeks contact met een lokale rioolvakman. Hij plant uw opdracht onmiddellijk in.

Wat kan de specialist aan uw verstopte afvoer doen?

De werkzaamheden kunnen per opdracht verschillen. De oorzaak en de ernst van de verstopping spelen hierbij een belangrijke rol. De meeste verstoppingen worden opgelost met mechanisch gereedschap, omdat dit snel en effectief is. Denk aan de volgende mogelijkheden:

  • De afvoer wordt uitgefreesd met een verenmachine.
  • De afvoer wordt schoongemaakt met een hogedrukreiniger.
  • De specialist voert een inspectie uit met een rioolcamera. Dit doet hij als een ernstiger rioolprobleem wordt vermoed, zoals een gebroken of verzakte leiding.

Help, de afvoer verstopt zich weer!

Als de verstopping regelmatig (op dezelfde plek) terugkeert, dan moet u sterk rekening houden met een defect in uw riolering. Deze kan zich als volgt uiten:

  1. In uw leidingen groeien boomwortels. Deze wortels houden de afvalresten tegen.
  2. Een leiding is gescheurd of gebroken. Dit kan vele oorzaken hebben, zoals grondverzakking of slijtage.
  3. De leidingen zijn niet goed aangelegd tijdens de bouw. Hierdoor liggen ze niet goed op afschot. De resten blijven dan tussen de leidingen steken.
  4. Mogelijk hebben er onlangs rioolwerkzaamheden plaatsgevonden en heeft uw rioolstelsel hierdoor schade opgelopen.
  5. Het is ook mogelijk dat u een chemisch product heeft gebruikt voor uw afvoer. Uw leidingen kunnen dan ernstige schade hebben opgelopen.

Voert de specialist ook reparaties uit?

Onze specialist kan alle soorten rioolproblemen oplossen: van een verstopte afvoer tot vervanging van een compleet rioolstelsel. Kleine reparaties of renovaties kan hij dezelfde dag nog uitvoeren. Voor grotere werkzaamheden zult u samen een nieuwe afspraak moeten inplannen. U ontvangt dan eerst een uitgebreid plan van aanpak, inclusief een overzichtelijke kostenberekening.

Wat betaalt u voor het oplossen van een afvoer verstopping?

Dat hangt af van de werkzaamheden en het gewerkte aantal uren. Als u belt voor verstopte afvoer, kan de rioolvakman alvast een prijsindicatie geven. In een later stadium worden de kosten definitief bepaald. Maakt u zich geen zorgen: onze vakman bespreekt altijd eerst met u wat er precies moet gebeuren.

Afvoer verstopt! Mag u ons nu bellen?

Uiteraard. Sterker nog: u mag ons dag en nacht bellen. Onze Tilburgse specialist staat zo voor de deur. Ook in het weekend en op feestdagen zijn wij bereikbaar, zodat u nooit lang hoeft te wachten op een oplossing. Overtuigd? Onze lijn staat open, dus bel ons als u nog vragen heeft of als u direct een afspraak wilt maken.

WC verstopt Tilburg?

Wij staan 24/7 voor u klaar!