Riool verstopt Tilburg

Een riolering verstopping in Tilburg lossen wij graag voor u op!

Het water loopt niet meer door uw sanitair en u zit met de handen in het haar, uw riool verstopt in Tilburg. Te werk gaan met een plopper helpt niet of nauwelijks. Soda en azijn leveren ook geen gewenst resultaat op. Het enige wat u nog kunt doen, is een rioolvakman bellen. Die bereikt u via ons nummer. Hij komt uw Tilburgse woning of bedrijf zo snel mogelijk bezoeken!

Riolering verstopt: waar zit de blokkade?

Dit is een belangrijke vraag. Een enkele blokkade, bijvoorbeeld in de hoofdleiding, kan namelijk meerdere afvoeren verstoppen. Of de blokkade zit zo diep in de riolering dat deze alleen met een camera kan worden opgespoord. Onze specialist willen bovendien zoveel mogelijk hak- en breekwerk vermijden, dus hoe oppervlakkiger de verstopping, hoe beter.

Waardoor is uw riool verstopt geraakt?

Dit is een tweede belangrijke vraag. Dit bepaalt ook de hardnekkigheid van de verstopping. Graag lichten we dit wat meer toe aan de hand van de volgende voorbeelden.

1. Riool verstopt door zeepresten
Zeep kan makkelijk in de leidingen blijven plakken als het niet goed wordt opgelost. Aan de zeep kunnen ook andere resten gaan kleven, zoals haren.

2. Riolering verstopt door vet
Misschien heeft u weleens vet door de gootsteenafvoer gegoten. Helaas stolt vet heel snel. Het vormt dan een massief blok, waar bijna geen doorkomen aan is.

3. Riool verstopt door tampons of maandverband
Tampons en maandverband zijn ontworpen om vocht te absorberen. Dit doen ze zonder meer als ze in een afvoer belanden. Ze zetten uit en blokkeren de doorgang van andere resten. Verstopping gegarandeerd!

4. Riolering verstopt door vochtige doekjes
Vochtige doekjes zijn niet niet of nauwelijks biologisch afbreekbaar. Spoelt u ze regelmatig door de wc, dan kunt u zonder meer rekenen op een fikse verstopping.

5. Riool verstopt door kalkaanslag
In de leidingen kunnen stroeve kalklagen ontstaan als er teveel kalk in het water zit. Toiletpapier of doekjes kunnen in de lagen blijven steken: gaandeweg hoopt de blokkade zich dan steeds verder op.

Hoe kunnen wij helpen bij een verstopt riool?

  • Uw riolering wordt mechanisch uitgefreesd of een hogedrukslang opgeschoond.
  • Bij eventuele rioolstank wordt de bron opgespoord.
  • Bij eventuele lekkages voert de vakman reparaties uit.
  • Bij eventuele grotere defecten, zoals leidingbreuken of een verzakt riool, zijn er uitgebreidere werkzaamheden nodig. Onze expert maakt dan gedetailleerd plan van aanpak, waar ook de bijbehorende prijzen duidelijk omschreven staan.
  • Uw vakman geeft u vrijblijvend advies over het onderhoud van uw riolering.

Kosten verstopt riool verhelpen Tilburg

Sommige verstoppingen kunnen binnen enkele uren worden verholpen. Voor andere verstoppingen is meer werk nodig. Vaak blijkt dit pas nadat er al een prijs is opgegeven. Dit is normaal, want onze vakman moet immers eerst met eigen ogen zien wat er precies aan de hand is. Hij kan altijd op onverwachte problemen stuiten. De aard van de werkzaamheden en het aantal werkuren bepalen uiteindelijk de prijs.

Riool verstopt in Tilburg? Pak uw telefoon er maar bij.

Tilburgse bedrijven en woningen die op onze site terechtkomen, kunnen rekenen op de hulp van een lokale vakman. Hoe het werkt? U belt voor een afspraak en onze specialist komt u gegarandeerd binnen 24 uur helpen. Ook in het weekend en op feestdagen? Jazeker!

Riool verstopt Tilburg?

Wij staan 24/7 voor u klaar!