Wc verstopt Tilburg

Een verstopt toilet in Tilburg lossen wij snel voor u op!

Wat maakt dat uw wc verstopt is geraakt? Misschien heeft uw kind een speeltje erin laten vallen of de afvoer zit vol met vet. Wat de reden ook is, onze zeer bekwame specialisten in Tilburg kunnen elke klus aan! U belt ons voor een afspraak en de specialist komt binnen 24 uur al bij u langs. Snelle hulp voor een eerlijke prijs: dát beloven wij u!

Hoe helpt uw vakman bij een verstopte wc?

 • De vakman onderzoekt de oorzaak.
 • De vakman kiest vervolgens het gereedschap. Wordt het een (mechanische) ontstoppingsveer of een hogedrukslang?
 • Het kan zijn dat de pot eerst moet worden gedemonteerd. Zo kan de vakman de blokkade makkelijker bereiken.
 • De vakman verwijdert de blokkade vakkundig.
 • De wc-pot wordt weer vakkundig gemonteerd.
 • U kunt meteen weer gebruik maken van uw wc.

Kosten verstopping wc verhelpen

Natuurlijk wilt u nooit teveel betalen voor een behandeling. Daar hoeft u niet bang voor te zijn als u één van onze Tilburgse specialisten inschakelt. Wij rekenen eerlijke prijzen voor ons werk en we voeren geen werkzaamheden uit zonder uw akkoord. Daarnaast krijgt u van ons altijd een heldere berekening: u ziet precies waar u voor betaalt. Houd er wel rekening mee dat de kosten kunnen oplopen als het probleem complexer is dan gedacht. Denk bijvoorbeeld aan een verstopping door een gebroken of verzakte leiding.

Nieuwe verstopping wc voorkomen

Voor het onderhoud van een wc gelden een aantal vuistregels. Volgt u deze regels, dan zal er niet snel meer een wc verstopping optreden. Wát u moet doen, geldt evenzeer als wat u níet moet doen. De volgende tips zullen dit duidelijk maken:

 1. Spoel alleen plas, poep en papier door de wc.
 2. Reinig de wc eens per maand met soda en heet water.
 3. Giet nooit olie of vet in uw wc.
 4. Tampons en maandverband horen in de afvalbak.
 5. Voor vochtige doekjes geldt hetzelfde: in de afvalbak ermee!
 6. Gebruik geen chemische ontstoppers voor uw wc.
 7. Medicijnen en verfresten horen ook niet in de wc. Ze verstoren de waterzuivering.

Wc verstopt, maar wat als het probleem ernstiger is?

Verstoppingen kunnen ook ontstaan als er een defect optreedt in de riolering. Het gaat hier dan om scheuren of breuken in één of meerdere leidingen. Deze ontstaan als een riolering verouderd is of gaat verzakken. Misschien zijn er onlangs rioolwerkzaamheden uitgevoerd en is er een leiding beschadigd geraakt. Als onze specialist de verstopping niet zomaar kan oplossen, gaat hij op zoek naar dit soort oorzaken. Dat kan middels een inspectie.

Hulp nodig bij verstopping wc?

Onze specialist staat al klaar om naar uw adres te rijden. U woont of werkt in Tilburg of omgeving? Geen probleem, want wij zorgen altijd voor een lokale specialist. Zit uw wc verstopt en wilt u nu een prijsopgave ontvangen? Of kunt u niet wachten om een afspraak te maken? Bel ons en wij helpen u direct verder!

WC verstopt Tilburg?

Wij staan 24/7 voor u klaar!