Afvoer ontstoppen Tilburg

Een afvoer ontstopping in plaats is ons dagelijks werk!

De afgelopen tijd heeft u borrelend geluid uit uw afvoer horen komen. Meestal duidt dit op een beginnende verstopping. Was u net te laat om deze te voorkomen? Zelf uw afvoer ontstoppen is geen prettig klusje, om nog maar te zwijgen over al het vuil. Onze Tilburgse expert doet het graag voor u. Maar hoe?

Afvoer ontstoppen: zó werken wij

 • Onze expert komt langs met een goed uitgeruste auto.
 • Hij bepaalt wat er nodig is om uw afvoer te ontstoppen, mogelijk doet hij dit met een frees of met een hogedrukreiniger. Dit is afhankelijk van het soort verstopping.
 • Heeft u last van een blokkade in uw toilet? Mogelijk moet deze vooraf eerst gedemonteerd worden. Ook dit doet de expert graag voor u.
 • Vermoedt de expert een groter rioolprobleem, zoals een leidingbreuk? Dan kan hij voorstellen om een inspectie uit te voeren.
 • Vindt de expert inderdaad een groter rioolprobleem? Dan zal hij een plan van aanpak voor u opmaken: hierin staat wat hij kan doen om het probleem op te lossen. U krijgt dan ook meteen inzicht in de bijbehorende kosten.
 • Is de blokkade zonder verdere complicaties verwijderd en doet alles het weer? Na de ingreep kunt u met PIN betalen.

Waarom geen chemische ontstopper voor afvoer ontstopping?

Chemische ontstoppingsmiddelen zijn niet populair bij onze experts. Meestal moeten we dan ook vele woningen en bedrijven waarschuwen voor het gebruik ervan. Aan dit soort middelen zijn namelijk de volgende nadelen verbonden:

 1. Ze zijn prijzig.
 2. U moet meestal drie flessen gebruiken voor u resultaat ziet.
 3. Bij verkeerd gebruik kunnen ze ernstige brandwonden en blindheid veroorzaken.
 4. Gemengd met bleek of chloor kunnen er gevaarlijke gassen ontstaan. Deze kunnen u in mum van tijd bedwelmen.
 5. Als de blokkade door een ernstiger rioolprobleem wordt veroorzaakt, zoals een leidingbreuk, dan kunnen de chemicaliën de verstopping zelf misschien wel oplossen, maar niet het onderliggende probleem.

Kosten afvoer ontstoppen Tilburg

Niet alle woningen en bedrijven zijn hetzelfde. Misschien zijn er wel meerdere afvoeren geblokkeerd geraakt of is er inderdaad iets ernstigers met uw riool aan de hand. Denk bijvoorbeeld aan leidingbreuken, wortelgroei of verzakkingen. Onze specialist heeft voor alle situaties een oplossing, maar daar zijn natuurlijk wel kosten aan verbonden. Deze kosten kunnen als volgt bepaald worden:

 • Waardoor is uw afvoer geblokkeerd geraakt?
 • Hoe hardnekkig is de blokkade en welk gereedschap is nodig om deze op een snelle en veilige manier te verwijderen?
 • Is er misschien sprake van een onderliggend rioolprobleem? Zo ja, welke werkzaamheden zijn nodig?
 • Hoeveel tijd zal de ingreep in beslag nemen?

Afvoer ontstopping nodig? Onze Tilburgse expert werkt graag voor u.

Een blokkade in een afvoer geeft alleen maar last. U kunt uw sanitair niet gebruiken en er is kans op waterschade. Dat wilt u toch voorkomen? Bel onze rioolvakman uit Tilburg en u kunt al binnen een dag geholpen worden. Misschien kan uw afvoer zelfs binnen enkele uren ontstopt worden? U weet maar nooit. Wij wachten in ieder geval op uw telefoontje!

Afvoer ontstoppen Tilburg?

Wij staan 24/7 voor u klaar!