Wc ontstoppen Tilburg

Hulp met toilet ontstoppen in Tilburg nodig? Hier zijn we!

Waar het water in de wc omhoog komt borrelen, is iets niet in orde. Misschien gaat de wc zelfs wel overstromen! Stelt u zich eens voor dat u dit overkomt? Of het gebeurt terwijl u dit leest. Pak snel uw telefoon en bel onze Tilburgse rioolvakman. Hij kan al binnen een dag - mogelijk zelfs al binnen een paar uur - uw wc ontstoppen.

Wat zit er vast in uw wc?

Een wc kan door vele soorten resten of voorwerpen verstopt raken. Misschien is er per ongeluk iets in de wc gevallen of u heeft een pan met jus door de wc gespoeld. Gelukkig heeft onze experts altijd het juiste materiaal bij voor wc ontstoppingen. Met een verenmachine, ontstoppingsveer of hogedrukreiniger kan een blokkade al binnen een dag worden opgelost. Mits er niets ernstigers aan de hand is.

De meeste verstoppingen in wcā€™s worden veroorzaakt door:

 • resten van olie of vet
 • etensresten
 • zeepresten
 • haren
 • vochtige doekjes
 • tampons of maandverband
 • kinder- of dierenspeelgoed
Vooral vochtige wc-doekjes kunnen zeer hardnekkige verstoppingen veroorzaken. Op veel verpakkingen staat dat u de doekjes in de wc kunt werpen en doorspoelen. Helaas gaat dat voor de meeste merken niet op: de doekjes zijn niet afbreekbaar en de filters en pompen in het riool kunnen ze niet goed verwerken.

Uw wc ontstoppen: is er iets anders aan de hand?

Wat als onze specialist een groter rioolprobleem vermoedt? Hij zal u dan een inspectie van uw riool voorstellen. Dit gebeurt vaak bij woningen of bedrijven die regelmatig last hebben van een geblokkeerde wc. De inspectie kan op drie manieren worden uitgevoerd:

 1. Hij inspecteert zelf de leidingen, bijvoorbeeld in de kruipruimte.
 2. Hij leidt een rioolcamera door de wc.
 3. Hij sluit een rookgenerator aan op een afvoer. De rook kan eventuele breuken in leidingen aantonen.

Kosten wc ontstoppen Tilburg

Is het inschakelen van een rioolvakman duur? Deze vraag kunnen wij niet zo beantwoorden, omdat elke behandeling op een andere manier kan worden uitgevoerd. Soms kan een blokkade binnen een uur verwijderd worden. In weer andere woningen of bedrijven is de blokkade erg hardnekkig of wordt deze veroorzaakt door een onderliggend rioolprobleem, zoals een leidingbreuk. De prijs wordt daarom per situatie als volgt bepaald:

 • Waardoor wordt de blokkade veroorzaakt?
 • Hoe diep zit de blokkade in uw wc?
 • Is er een inspectie nodig?
 • Met welk gereedschap kan de blokkade op een veilige en effectieve manier worden verwijderd?
 • Hoeveel tijd zal het kosten om het probleem op te lossen?

Wc ontstopping in Tilburg nodig? Wij helpen.

Als u Tilburg of omstreken woont of werkt, dan kunt u altijd rekenen op een goede rioolvakman. Uw wc ontstoppen hoeft u niet zelf te doen. U hoeft ook geen chemische middelen te kopen, want die zijn toch schadelijk voor uw leidingen. Bel ons voor een afspraak en we regelen dat er vandaag nog een specialist bij u voor de deur staat.

WC ontstoppen Tilburg?

Wij staan 24/7 voor u klaar!